Om oss

Vi bor ca åtta km utanför Mariefred i Södermanland. Vi har en stor tomt med mycket skog och mark runt omkring.

Familjen består av Helena och Stephan. Dessutom finns tre vuxna barn (Fredrik, Marie-Helene och Ellinore).

 

Helena är sjuksköterska och arbetar på Ryggkirurgiska kliniken utanför Strängnäs och Stephan arbetar som rektor på Europaskolan i Malmköping.

 

Hundarna har alltid varit ett stort intresse för hela familjen. Vi tränar lydnad, spår och framförallt agility där vi också tävlar med våra hundar. Vi ställer också ut hundarna regelbundet.

 

Hundarna bor i huset och valparna växer upp med oss i familjen. Valparna blir vana vid olika människor, andra hundar och allt annat som tillhör ett normalt vardagsliv.

 

Målsättningen med vår uppfödning är att föda upp hundar som är rastypiska och har god exteriör samt ett positivt temperament. Det är viktigt för oss att hunden fungerar som en bra familjemedlem sett ur ett socialt perspektiv. 

 

Alla valpar som lämnar oss är avmaskade, veterinärbesiktigade, vaccinerade, ID-märkta och säljs enligt Svenska Kennelklubbens regler. Valparna är försäkrade mot dolda fel i tre år. Vid leveransen av valparna medföljer matlista och skötselråd.

 

Vi är måna om att hålla kontakten med våra valpköpare. Som valpköpare hos oss ska man känna att det alltid går bra att ringa eller skriva, oavsett om det är något man vill ha hjälp med eller bara vill berätta hur det går med hunden. Det är alltid lika roligt att få höra hur det går för de små telningarna.

Det är viktigt för oss att vår kennel uppfattas som seriös, därför driver vi verksamheten som företag med F-skattsedel.

Kontakta oss

Hitta hit


GPS
WGS84: N 59° 19.7742', E 17° 13.5381'
Decimal: 59.3296, 17.2256

Via Google Maps

Kontaktuppgifter

Helena Eriksson
Kumla Mellangården 4
647 91 MARIEFRED

073-918 78 22

helena.eriksson04@gmail.com