Tjockisarna!

Valparna växer så det knakar! Jag tror minsann att mamma Debbie har grädde i tuttarna. De är 10 dagar gamla idag och riktigt tjocka och fina.
Debbie är så duktig och fin med sin små, alltid nära och pysslar, tvättar och ser till att de har det bra. Hon har börjat lägga sig utanför valplådan för att vila ibland och det händer att hon kommer ut och tittar vad vi gör.

Förutom att Debbie kan vara ute i trädgården när hon vill så blir det en liten kort promenad varje dag där hon själv väljer vart hon vill gå. Ofta blir det en liten runda på 5 min sedan visar hon tydligt att det är dags att gå hem igen.

Valparna äter, sover och växer. Nu väntar vi på att ögon och öron ska öppnas, det är alltid lika spännande. Mellan 2-3 veckor brukar de ske, det är så fint när man får se deras små ögon titta fram och man märker hur de helt plötsligt hör.

Titta och njut av alla bilder!

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Emily Luthentun » Debbies ungar vidgar vyerna!:  ”Så fint å se at de vokser og nå har øynene åpne! Nydelig valper!”

  • Helle Jørstad » Här händer det grejer!:  ”Hvilke fine og artige gledesspredere! Det er du og! Takk for at du deler med oss..”

  • Eva Ekerhov » Tjockisarna!:  ”Sju hjärtegullisar❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️”

  • Kim och LE » Tre dagar gamla:  ”Så fina! Vad skönt att det gick bra. Vi och vår Selma hälsar.”

  • Agneta och Morris » Tre dagar gamla:  ”Grattis syrran till fina valpar! Och så klart är du bästa mamman. Kram från Smul..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln