Hej då gullungar!

Så kom dagen då det hade blivit dags för världens bästa mamma, och för oss, att säga hej då till gullungarna. Åtta veckor har gått sedan dessa guldklimpar kom till världen och jag fattar ingenting! Vart har tiden tagit vägen...

 

Vi har verkligen försökt att ta tillvara på tiden och njuta så mycket vi bara har kunnat. Det har varit så fantastiskt att få uppleva den här tiden tillsammans med Selma och se hur hon har tagit sig an alla uppgifter som förstagångsmamma. Jag vet att jag har skrivit det förut, men hon har verkligen varit helt fantastisk med sina barn!
Tack Selma för allt! Du är bäst!

 

Först i gänget att flytta var "Chase" Smultronblommans Ob-La-Di Ob-La-Da. Han flyttade till Uppsala igår och kommer att få det hur bra som helst tillsammans med sin nya lilla människokompis Hugo som är 4 år.

 

Men först lite bus med syrrorna...
 

Lucky (gul) och Zita fortsatte att busa när Chase hade åkt.

 

Sedan blev det den här lilla tjejens tur...

 

Nämligen "Lucky" Smultronblommans Here Comes The Sun.

 

Hej då Lucky, du kommer att få det jättebra tillsammans med din nya husse och matte.

 

Hej då syrran, säger Ellen.

 

På eftermiddagen kom "Zitas" Smultronblommans Penny Lane husse och matte hela vägen från Göteborg för att hämta sin lilla raring.
 

Hej då mamma!

 

En ny dag och det blev dags för den här killen att träffa sin nya familj.
"Lasse" Smultronblommans Yellow Submarine.

 

Innan flytten en stund med mamma Selma för lite mys och gos.

 

Hej då min lilla pojke...

 

Ellen och jag säger också hej då!

Lasse, du kommer att få ett härligt liv i Nossebro tillsammans med dina nya människokompisar Max och Melwin. Jag gissar att ni kommer att hitta på massor av roliga saker tillsammans, och jag vet att du ska få sova bredvid Max på nätterna.

Puss på er alla fyra gullungar som har flyttat till era nya hem. Vi saknar er redan. Det är väldigt lugnt här nu med bara lilla Ellen och Lucky (Lila).

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Helle Jørstad » Här händer det grejer!:  ”Hvilke fine og artige gledesspredere! Det er du og! Takk for at du deler med oss..”

  • Eva Ekerhov » Tjockisarna!:  ”Sju hjärtegullisar❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️”

  • Kim och LE » Tre dagar gamla:  ”Så fina! Vad skönt att det gick bra. Vi och vår Selma hälsar.”

  • Agneta och Morris » Tre dagar gamla:  ”Grattis syrran till fina valpar! Och så klart är du bästa mamman. Kram från Smul..”

  • Eva » Nova 13 år!:  ”Fille hälsar grattis till Mamma Nova!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln