Full rulle!

Ord är nästan överflödiga...
Här kommer ett helt gäng med bilder på våra underbara valpar som har hunnit bli hela fem veckor gamla. De utvecklas i rasande fart och har fullt upp med att upptäcka allt nytt i livet, det händer mycket spännande saker nu...

 

Finaste mamma Selma är fortfarande hos dem i stort sett hela tiden. Och när hon inte är där så har hon full koll på läget ändå. Det uppstår ju nya prövningar nu när hon ska börja sätta gränser och fostra sina små.
Det gör hon med bravur även om hon blir lite fundersam ibland när syskonen kivas med varandra så det hörs i hela huset. Snabbt är hon på plats och styr upp det hela på ett mycket fint sätt. Hon gör så rätt hela tiden och jag kan inte låta bli att fascineras av att tikarna bara vet hur de ska göra på ren instinkt, det är så himla häftigt!

 

Jag blir alldeles varm i hjärtat när jag ser Selmas omsorg om sina barn.

 

Med all rätt så tar Selma paus ibland...
 

Och efter allt bus och stoj så blir man jääättetrött...

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Helle Jørstad » Här händer det grejer!:  ”Hvilke fine og artige gledesspredere! Det er du og! Takk for at du deler med oss..”

  • Eva Ekerhov » Tjockisarna!:  ”Sju hjärtegullisar❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️”

  • Kim och LE » Tre dagar gamla:  ”Så fina! Vad skönt att det gick bra. Vi och vår Selma hälsar.”

  • Agneta och Morris » Tre dagar gamla:  ”Grattis syrran till fina valpar! Och så klart är du bästa mamman. Kram från Smul..”

  • Eva » Nova 13 år!:  ”Fille hälsar grattis till Mamma Nova!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln