Milous utställningsdebut

Så var det då dags för lilla Milou (Smultronblommans Bohemian Rapsody) att göra debut i utställningsringen. 1 maj anordnade Strängnäs lokala kennelklubb en inofficiell utställning, och det kändes som ett perfekt tillfälle att vidga vyerna för lillkillen.

 

Efter lite träning hemma med utställningskoppel och massor av godis så kände vi oss redo.
Milou är nu 5 månader gammal. Trots sin unga ålder är han väldigt kavat och modig, han tar det mesta med ro. Nu var det en helt ny miljö med massor av intryck för honom. Allting var väldigt spännande och det fanns många nya hundar och människor att titta på.

 

Trots allt nytt så var han superduktig och travade glatt runt i ringen, ja lite nosa i backen och annat bus var det också men det hör ju till när man är nybörjare och valp.

 

Domaren Karin Ögren tyckte att Milou var jättefin så hon tilldelade honom HP (hedrspris) och placerade honom som Bästa valp.

 

I gruppfinalen med de andra terriervalparna blev han BIG 4.

 

Vi var så glada och nöjda!
Milous fodervärdsfamilj var på plats och hejade fram sin lilla kille. Och jag tyckte att det kändes så skönt att han gärna hängde med mig och sprang runt i ringen trots att han visste att de fanns vid sidan och väntade.
Fina killen, så himla duktig!

 

Gissa vem som sov hela eftermiddagen i hemmets lugna vrå....


 

Etiketter: utställning milou

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Emily Luthentun » Debbies ungar vidgar vyerna!:  ”Så fint å se at de vokser og nå har øynene åpne! Nydelig valper!”

  • Helle Jørstad » Här händer det grejer!:  ”Hvilke fine og artige gledesspredere! Det er du og! Takk for at du deler med oss..”

  • Eva Ekerhov » Tjockisarna!:  ”Sju hjärtegullisar❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️”

  • Kim och LE » Tre dagar gamla:  ”Så fina! Vad skönt att det gick bra. Vi och vår Selma hälsar.”

  • Agneta och Morris » Tre dagar gamla:  ”Grattis syrran till fina valpar! Och så klart är du bästa mamman. Kram från Smul..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln