Årets första utställning

Våren är äntligen här, och med den så drar utställningssäsongen igång. 
I söndags åkte jag till Västerås för att ställa ut Selma och hennes bror Milou på Wästmanlands kennelklubbs nationella utställning.
 

"Milou", Smultronblommans Cover me, fick hänga med oss den här gången. Hans matte ville gärna ha honom bedömd och det passade ju bra att han föjde med oss. Milou var så himla duktig. Han sprang glatt runt i ringen med mig och stod fint stilla när domaren Marja Salminen skulle bedömma honom.
Han tävlade i öppen klass och fick Very Good av domaren.

 

"Stella", Smultronblommans Adele, var också med på utställningen. Hon tävlar i unghundsklass nu och fick också Very Good som bedömning.

 

"Selma" Smultronblommans Sherry Darling tävlade i öppen klass och fick Excellent och placerades 3:a av tikarna i öppen klass av Marja Salminen.

Det blev inga stora rosetter för oss den här dagen men alla hundar var superduktiga och vi hade en mycket trevlig dag tillsammans.

 

Och finaste Nova hängde också med i kulisserna eftersom hennes matte Jennifer visade Stella. Det är så härligt att se henne så pigg och glad.
12 år gammal så lever hon livets glada dagar.

 

Etiketter: selma utställning

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Eva » Nova 13 år!:  ”Fille hälsar grattis till Mamma Nova!”

  • Milou » Nova 13 år!:  ”Grattis Nova”

  • Eva Nilsson » Freddies stora dag!:  ”Åhh vilka fina bilder och ord om min älskling! Ja det känns fantastiskt nu när h..”

  • Maria Eklöf » Utebus!:  ”Olof hälsar att han också tycker att det är kul att leka i snön”

  • Maud Trad Sayyeda » Hej då Olof!:  ”Vilken fin bildserie... Förstår att det är lite vemodigt att de flyttar.”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln