Brorsorna!

Alltså de här två grabbarna! De är så otroligt gulliga och mysiga med varandra, för att i nästa stund vara väääldigt intensiva och "jobbiga". Vi älskar dem hur mycket som helst, men ibland så tittar Debbie och jag på varandra och suckar. De är verkligen flygfärdiga nu och behöver ett eget hem fullt med kärlek och fostran.

Men det är på gång...

 

...bus och lek...

 

...noga övervakat av mamma Debbie.

 

Hon gör verkligen ett jättefint jobb med att fostra sina barn.

 

Både kärleksfull och sträng när det behövs.

 

Idag var det Milous stora dag!
Det var nämligen dags för honom att flytta hem till sin nya familj som ska vara fodervärd åt honom. Han kommer att bo i Strängnäs och vi kommer bara att ha två mil till varandra, vilket känns bra och smidigt. Och jag vet att han kommer att få det hur bra som helst!

Nu kommer Milou vara hos oss mycket också den här första tiden innan familjen har möjlighet att ha honom på heltid.

 

Freddie var hos sin nya matte redan förra helgen och på måndag kommer han att få åka till henne igen. Men då hon fortfarande jobbar mycket så kommer han vara här till och från också ett par månader framöver.

Jag hjälper så gärna till med den biten, att slussa ut valparna i sina nya hem. När allt känns rätt och jag vill att det ska bli så bra som möjligt för grabbarna, så tycker jag att det är en bra lösning. Det känns viktigt att de får knyta an tidigt till sina nya hussar och mattar och jag och Debbie finns ju här som en trygghet att vara hos när det behövs. Vad gör man inte för sina små.

 

Lite lagom trötta efter bus och lunch.

 

Och supermamman får lite paus i tillvaron. För andra gången i sitt liv så har hon tagit hand om en valpkull på allra bästa sätt. Så lugn och trygg, ja världens finaste helt enkelt. Vi älskar henne så.

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Helle Jørstad » Här händer det grejer!:  ”Hvilke fine og artige gledesspredere! Det er du og! Takk for at du deler med oss..”

  • Eva Ekerhov » Tjockisarna!:  ”Sju hjärtegullisar❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️”

  • Kim och LE » Tre dagar gamla:  ”Så fina! Vad skönt att det gick bra. Vi och vår Selma hälsar.”

  • Agneta och Morris » Tre dagar gamla:  ”Grattis syrran till fina valpar! Och så klart är du bästa mamman. Kram från Smul..”

  • Eva » Nova 13 år!:  ”Fille hälsar grattis till Mamma Nova!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln