Stockholmsmässan

I helgen var det dags för årets hundfest på Stockholmsmässan. Debbie och jag var där och tittade på alla vackra hundar som ställdes ut. Ja jag tittade mest, Debbie låg i sin bur och laddade. För att senare vara "monterhund" i Skandinaviska bedlingtonklubbens rasmonter tillsammans med Cliff och hans matte Åsa.
 

Det är en stor uppgift för en liten hund som Debbie. Man ska vara representant för rasen och låta sig klappas och gullas med för alla barn och vuxna som kommer förbi. En del är mycket intresserade och har många frågor och andra tycker bara att de är jättesöta och vill klappa. Andra tar bilder för att de är fina eller annorlunda, ja alla varianter fanns.

Debbie var jätteduktig trots att hon var lite stressad i början och tyckte att det var lite jobbigt. Snart nog så förstod hon att alla bara ville gulla med henne och hon var med på noterna. Det slutade med att hon låg helt avslappnad och blev kliad på magen som vilken diva som helst.
Intresset för bedlington har varit stort hela helgen vilket vi tycker är jättekul då vi önskar att fler upptäcker denna underbara ras.
 

Debbie och jag stod i montern i två timmar på lördagen och det var nog lagom för henne. Det var en trött tjej som tog igen sig hemma på kvällen.

 

Etiketter: debbie

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Maud Trad Sayyeda » En vecka...:  ”Vad runda och goa de ser ut. Harmoniskt...”

  • Maria Eklöf » Valparna har kommit!:  ”Vad spännande att läsa om valpningen! Vad duktig Debbie är! Vilka fina valpar Gr..”

  • Milou » Hipp hipp hurraaa!:  ”Stort tack! Har firat med ett grisöra och leken ”springa snabbt med okänd frusen..”

  • Lina » Hipp hipp hurraaa!:  ”Elvis tackar för gratulationerna! Själv var han mycket konfunderad när han skull..”

  • Ylva » Får vi lov att presentera...:  ”Grattis till denna ljuvliga skatt ❤️ Ylva & Herta”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln