Det ofattbara har hänt!

Älskade Lovis finns inte längre!

Den senaste tiden har Lovis varit lite trött och hängig, men både matte och jag trodde att det berodde på hennes löp som nästan var över. I helgen blev Lovis sämre. Hon fick jobbigt att andas, orkade ingenting och kunde inte komma till ro på nätterna. Därför åkte husse och matte till Strömsholms djursjukhus med Lovis i söndagskväll. Där kunde man konstatera att hon hade drabbats av hjärtsvikt. Hon fick läkemedel, syrgas och hon fick vara kvar för fortsatt behandling.
Husse och matte åkte hem utan Lovis och i måndags morse ringde hjärtspecialisten som nu hade undersökt Lovis. Han berättade att hon inte hade blivit bättre trots behandling utan snarare tvärtom. Det stod klart att det inte gick att rädda hennes liv, vi beslutade om avlivning så hon inte skulle behöva lida mer.
Lovis blev bara två år och vi vet inte varför hon drabbades av hjärtsvikt. Veterinärerna uttryckte att det hela var mycket ovanligt på en sådan ung hund. Vi kanske aldrig får veta, det hela är så otroligt sorgligt att det inte finns ord.

Det är fortfarande overkligt och jag har jättesvårt att förstå att fina, älskade Lovis inte kommer att komma inspringande här någon mer gång. Alltid lika glad och full av bus. Debbie har mist en vän och bästa kompis och vi har mist en fantastisk cockertjej. Men mest går tankarna till hennes husse och matte som har mist sin allra käraste Lovis som de älskade så otroligt mycket. Det var deras första hund och hon skänkte så otroligt mycket glädje och kärlek.

Livet är hårt ibland och vi sörjer Lovis av hela vårt hjärta!
 

Etiketter: lovis

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Emily og Simon » Får vi lov att presentera!:  ”Fantastiske navn! Flott med en gjeng greske guder og gudinner! <3”

  • Emily Luthentun » Debbies ungar vidgar vyerna!:  ”Så fint å se at de vokser og nå har øynene åpne! Nydelig valper!”

  • Helle Jørstad » Här händer det grejer!:  ”Hvilke fine og artige gledesspredere! Det er du og! Takk for at du deler med oss..”

  • Eva Ekerhov » Tjockisarna!:  ”Sju hjärtegullisar❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️”

  • Kim och LE » Tre dagar gamla:  ”Så fina! Vad skönt att det gick bra. Vi och vår Selma hälsar.”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln