Det ofattbara har hänt!

Älskade Lovis finns inte längre!

Den senaste tiden har Lovis varit lite trött och hängig, men både matte och jag trodde att det berodde på hennes löp som nästan var över. I helgen blev Lovis sämre. Hon fick jobbigt att andas, orkade ingenting och kunde inte komma till ro på nätterna. Därför åkte husse och matte till Strömsholms djursjukhus med Lovis i söndagskväll. Där kunde man konstatera att hon hade drabbats av hjärtsvikt. Hon fick läkemedel, syrgas och hon fick vara kvar för fortsatt behandling.
Husse och matte åkte hem utan Lovis och i måndags morse ringde hjärtspecialisten som nu hade undersökt Lovis. Han berättade att hon inte hade blivit bättre trots behandling utan snarare tvärtom. Det stod klart att det inte gick att rädda hennes liv, vi beslutade om avlivning så hon inte skulle behöva lida mer.
Lovis blev bara två år och vi vet inte varför hon drabbades av hjärtsvikt. Veterinärerna uttryckte att det hela var mycket ovanligt på en sådan ung hund. Vi kanske aldrig får veta, det hela är så otroligt sorgligt att det inte finns ord.

Det är fortfarande overkligt och jag har jättesvårt att förstå att fina, älskade Lovis inte kommer att komma inspringande här någon mer gång. Alltid lika glad och full av bus. Debbie har mist en vän och bästa kompis och vi har mist en fantastisk cockertjej. Men mest går tankarna till hennes husse och matte som har mist sin allra käraste Lovis som de älskade så otroligt mycket. Det var deras första hund och hon skänkte så otroligt mycket glädje och kärlek.

Livet är hårt ibland och vi sörjer Lovis av hela vårt hjärta!
 

Etiketter: lovis

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Maud Trad Sayyeda » En vecka...:  ”Vad runda och goa de ser ut. Harmoniskt...”

  • Maria Eklöf » Valparna har kommit!:  ”Vad spännande att läsa om valpningen! Vad duktig Debbie är! Vilka fina valpar Gr..”

  • Milou » Hipp hipp hurraaa!:  ”Stort tack! Har firat med ett grisöra och leken ”springa snabbt med okänd frusen..”

  • Lina » Hipp hipp hurraaa!:  ”Elvis tackar för gratulationerna! Själv var han mycket konfunderad när han skull..”

  • Ylva » Får vi lov att presentera...:  ”Grattis till denna ljuvliga skatt ❤️ Ylva & Herta”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln