Äventyret i Halland

Förra helgen spenderade vi tre hela dagar i Tvååker i Halland. Debbi, Asta och jag åkte ner för att delta i hela tre utställningar. Det var en lång resa vi tog oss för på torsdagen, men på eftermiddagen kom vi fram i alla fall.

Vi bodde på ett jättetrevligt och fint boende tillsammans med ett helt gäng bedlingtonfantaster. Det var stora grönytor där hundarna kunde springa av sig, träffa nya vänner och leka med varandra.
Vi bodde i stora ljusa lägenheter med självhushåll och allt man behöver fanns tillgängligt. I vår lägenhet huserade fyra personer och åtta hundar, det gick förvånandsvärt bra.

Fredagen startade med en internationell utställning och på lördagen var det en nationell utställning som Hallands kennelklubb anordnade. Söndagen avslutades med den årliga rasspecialen som SKBK (Skandinaviska Bedlingtonkubben) anordnade.
Alla tre utställningar var på samma plats och det var ju jättesmidigt. Tält och diverse saker kunde vara kvar från dag till dag.
 

Tjejerna var så trygga och lugna trots resa, nytt boende och en virrig och pirrig matte. De vilade i sina burar innan det var dags för styling och uppvisning i utställningsringen, både Debbie och...
 

...Asta.
 

Fina Asta poserar gärna på trimbordet.
 

Jag älskar bedlingtonnosar, det är något alldeles speciellt!
Man vill bara pussa på dem!
 

Det blev inga strålande resultat för tjejerna. Det var många vackra bedlingtons som var med och tävlade alla dagar.
Asta fick som bäst Excellent och blev 4:a av juniortikarna.
Debbie Fick Excellent, CK och 1:a i championklassen. Men blev inte placerad i Bästa tik.
Båda tjejerna fick fin kritik av alla tre domare och jag var jättenöjd med resultatet.
 

Debbie i full fart framifrån.
 

Bakifrån...
 

Och från sidan.
 

Väl hemma vid vårat boende tyckte Debbie och Asta att det var härligt att bara få strosa runt och kolla läget. Nosa på buskar och gräs.
 

Busa och leka med varandra.
 

Finaste Asta och Debbie som sprider så mycket glädje och kärlek!

Det var tre trötta tjejer som åkte hemåt under söndag em/kväll. Men vi var väldigt nöjda och glada över en härlig helg till sammans med nya och gamla vänner. Både två och fyrbenta.

 

Etiketter: utställning debbie asta

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Emily Luthentun » Debbies ungar vidgar vyerna!:  ”Så fint å se at de vokser og nå har øynene åpne! Nydelig valper!”

  • Helle Jørstad » Här händer det grejer!:  ”Hvilke fine og artige gledesspredere! Det er du og! Takk for at du deler med oss..”

  • Eva Ekerhov » Tjockisarna!:  ”Sju hjärtegullisar❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️”

  • Kim och LE » Tre dagar gamla:  ”Så fina! Vad skönt att det gick bra. Vi och vår Selma hälsar.”

  • Agneta och Morris » Tre dagar gamla:  ”Grattis syrran till fina valpar! Och så klart är du bästa mamman. Kram från Smul..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln