Två trollungar!

Vi har haft två trollungar på besök. I fredags var Asta (Smultronblommans Sunny Girl) här och klippte sig. Hon var rejält långhårig eftersom oturen var framme i mitten på augusti, då Asta hoppade så tokigt att hon nästan bröt benet. Det blev en rejäl spricka i vänster framben och Asta fick ha stödskena och bandage i flera veckor. Dessutom ordinerade veterinären vila och nu är ju inte det Astas starkaste gren så det gick väl så där med det. 

 

Men i alla fall så har Astas matte gjort ett jättefint jobb både med benet och pälsen. Nu är benet läkt och jag har klippt henne fin. Asta var jätteduktig och tålmodig på trimbordet.

 

Nästa helg väntar utställningdebut för sötnosen Asta. Då ska vi åka till Kvinnersta utanför Örebro på en inofficiell utställning. Det ska bli kul och spännande.

 

I söndags kom nästa trollunge som också var väldigt långhårig. Det var Astas brorsa Siro (Smultronblommans Cadillac). Det är så roligt att få träffa valparna och se hur de utvecklas. Siro har vuxit och blivit så fin!
Tänderna byts i rasande fart och det är gluggar både här och där.

 

Efter en lååång stund tyckte Siro att nu fick det räcka med klippning både med sax och brummaskinen. Han var så duktig och till slut så tittade en korthårig gullunge fram. Det blev en lättskött frisyr för husse och matte.

 

Lite hopp och skutt när man äntligen är klar!

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Eva » Nova 13 år!:  ”Fille hälsar grattis till Mamma Nova!”

  • Milou » Nova 13 år!:  ”Grattis Nova”

  • Eva Nilsson » Freddies stora dag!:  ”Åhh vilka fina bilder och ord om min älskling! Ja det känns fantastiskt nu när h..”

  • Maria Eklöf » Utebus!:  ”Olof hälsar att han också tycker att det är kul att leka i snön”

  • Maud Trad Sayyeda » Hej då Olof!:  ”Vilken fin bildserie... Förstår att det är lite vemodigt att de flyttar.”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln