Valparna 5 dygn gamla

Valparna har nu blivit fem dygn gamla och de utvecklas jättefint. Supermamman Nala sköter om dem på bästa sätt. Hon ligger hos gullungarna nästan hela tiden, utom när hon vill äta, gå ut eller få lite gos och mys med oss.
 

Det finns gott om mat i mjölkbaren och de ser verkligen till att förse sig. De ökar fint i vikt och sover gott mellan målet, mätta och nöjda.
 

Ibland sitter Nala och ger dem mat, det går bra det också. Det är härligt att se hennes omsorg om sina barn. När jag bäddar rent eller hjälper till att flytta på en valp på villovägar är Nala noga med och kollar så att jag inte har tagit någon. Hon blir riktigt bekymrad när jag vill väga dem, därför har jag bara gjort det vid födseln, ett dygn och igår. Jag vill inte oroa henne i onödan samtidigt som jag vill veta att de får i sig mat och mår bra. Det är en avvägning.

Annars är Nala rätt avslappnad till det hela, och idag ville hon till och med följa med resten av flocken på en liten promenad.
 

Det tuttas...
 

...och det sovs i varierande stilar.
 

Och det tuttas igen!
 

Ja valparna är alldeles fantastiskt ljuvliga som ni förstår. Och det är underbart att få stoppa ner näsan i valplådan och snusa på dem.
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Emily Luthentun » Debbies ungar vidgar vyerna!:  ”Så fint å se at de vokser og nå har øynene åpne! Nydelig valper!”

  • Helle Jørstad » Här händer det grejer!:  ”Hvilke fine og artige gledesspredere! Det er du og! Takk for at du deler med oss..”

  • Eva Ekerhov » Tjockisarna!:  ”Sju hjärtegullisar❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️”

  • Kim och LE » Tre dagar gamla:  ”Så fina! Vad skönt att det gick bra. Vi och vår Selma hälsar.”

  • Agneta och Morris » Tre dagar gamla:  ”Grattis syrran till fina valpar! Och så klart är du bästa mamman. Kram från Smul..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln