Skäggiga damen!

Nova bor hos oss en vecka eftersom matte Marie-Helene med familj har åkt på solsemester. Det var ett tag sedan förra klippningen och hög tid för uppfräschning.
Det är så lugnt och fint i valplådan vilket gjorde att jag kände att jag kunde ta mig tid att klippa Nova. 

Supermamman Nala ligger hos sina valpar i stort sett hela tiden och de bara äter och sover. Nya bilder kommer på underverken om någon dag. Men som sagt, allt är bara bra och de går upp fint i vikt.
 

Så där ja. Nu var skägget borta och Nova är fräch som en nyponros.
 

När det var dags för eftermiddagspromenad regnade det och Nova skuttade glatt i alla diken och rullande sig i något som luktade gott på åkern. Livsglädje!
Suck!
 

Men innan promenaden blev det lite inomhuslek. 
 

-Åh vad roligt, tyckte Debbie.
 

Det är härligt att se 8-åriga Nova så lekfull och busig. Hon leker jättefint med sin dotter, och även med sig själv. Ofta plockar hon fram leksaker som hon bär runt och kastar iväg till sig själv.
 

Det fungerar också jättefint mellan Nala och Nova. De är väldigt respektfulla med varandra. Mormor Nova går bara förbi rummet där valplådan står och visar inga tecken på nyfikenhet. Det är precis som att hon vet att Nala behöver lugn och ro.

Nyfikna Debbie får vänta med att kolla på sin systers barn, fast hon bra gärna skulle vilja veta vad det är för spännande som låter och luktar så konstigt på andra sidan grinden, i det där rummet där borta.

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Eva » Nova 13 år!:  ”Fille hälsar grattis till Mamma Nova!”

  • Milou » Nova 13 år!:  ”Grattis Nova”

  • Eva Nilsson » Freddies stora dag!:  ”Åhh vilka fina bilder och ord om min älskling! Ja det känns fantastiskt nu när h..”

  • Maria Eklöf » Utebus!:  ”Olof hälsar att han också tycker att det är kul att leka i snön”

  • Maud Trad Sayyeda » Hej då Olof!:  ”Vilken fin bildserie... Förstår att det är lite vemodigt att de flyttar.”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln