Här händer det grejer

Under helgen är Nala i Österbybruk på date för att träffa en mycket trevlig och tjusig kille som heter Marcus.
 

"Marcus" USCH SE UCH Trevelyan's Quiet Playing Games bor på Isotop's kennel. Han är importerad från Holland och har mycket fina egenskaper både mentalt och exteriört vilket gör att jag tror att han kommer bli en mycket bra pappa till Nalas valpar.

Så här beskriver Malin, som är matte till Marcus, honom:
Marcus är mycket lekfull, han leker med sin dotter Riley dagligen. Han älskar att springa med henne. Han älskar leksaker och att springa och apportera saker. Han är också en hejare på att simma och under årets varmare månader är vi ofta iväg till badstranden utanför Österbybruk så han får simma.

Med sin otroligt långa nos tittar han på en och ser nästan förvånad ut, han har så festligt utseende pga hans långa nos och stora bruna nostryffel.

I vår skall Marcus börja träna blodspår, även alla våra andra hundar, det är något jag tror Marcus kan bli duktig på.

Han älskar att vara alla människor nära, att ligga i ens knä är något han verkligen gillar. Sedan är han rätt festlig för han verkligen gillar att vara ned mig när jag klipper hundar, ha nere i mitt trimrum. Alla andra hundar skyr trimmet, men Marcus smiter alltid ned dit när jag är där. Han gillar också att bli klippt, att stå på trimbordet och få all uppmärksamhet är något Narcus gillar skarpt.

Exteriört är han en lite större hane som dock är proportionell bra (längd till höjd). Han har otroligt långt och välutfyllt huvud. Starkt saxbett. Han har en bra päls med bra mix av mjuk och stickelhår. Han har otroligt fint steg från sidan, helt okej i fronten och parallell i bak.

Han är genomsnäll och går bra ihop med de flesta hundar, av olika raser också. Han kan dock vara lite väl högljud när han vet vi skall åka iväg med bilen, då 'skriker" han rakt ut.....men det håller jag nu på att försöka träna bort.....han blir bara så upphetsad att få åka med i bilen.....ha han älskar att åka bil....tokhund.


Marcus har flera avkommor både i Sverige och utomlands som är mycket framgångsrika på utställningar.
 

Om allt går som det ska så tittar valparna ut i mitten på maj. Det ska bli så spännande att se vad Nala och Marcus kan få för valpar tillsammans.

 

Etiketter: nala valpar

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Milou » Hipp hipp hurraaa!:  ”Stort tack! Har firat med ett grisöra och leken ”springa snabbt med okänd frusen..”

  • Lina » Hipp hipp hurraaa!:  ”Elvis tackar för gratulationerna! Själv var han mycket konfunderad när han skull..”

  • Ylva » Får vi lov att presentera...:  ”Grattis till denna ljuvliga skatt ❤️ Ylva & Herta”

  • Maud Trad Sayyeda » Äntligen!:  ”Stort grattis! Vad duktig Debbie var. skönt att väntan är över. Så många valpar..”

  • Emelie » Äntligen Svens tur!:  ”Vi ser så fram mot att få hämta lilla Sven som nu blir Milou.....Sven blir natur..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln