Jullov

Vi har haft ett livligt och jättehärligt jullov med många hundar. Tindra har haft tre av sina döttrar här på besök då de behövde passning, och vi ställer så gärna upp när vi kan.
 

Dan före dopparedan kom Lovis (Smultronblommans Ballerina) till oss. Hon har blivit 9 månader nu och är full av bus och galna upptåg. Vi firade jul med barn och barnbarn. Men saknade vår äldsta son Fredrik och hans familj som tråkigt nog hade drabbats av magsjuka.
 

På juldagen kom Shanti (Smultronblommans Mississippi) som snart blir 2 år gammal. Ett riktigt litet yrväder som gärna busar runt med Debbie och Lovis.
 

Med Shanti kom förstås storasyster Aya (Smultronblommans Noblesse) som nu är 4 år. Aya har alltid sin favoritboll med sig som hon tycker så mycket om. Hon både leker och gosar med den.
 

I mellandagarna kom Debbies brorsa Skantor (Smultronblommans Tantor) och hälsade på. Det var dags för frisering av en lurvig kille.
 

En kort och lättskött frisyr fick det bli. Det är så roligt att träffa de valpar som bor nära och följa deras utveckling. Jag önskar att alla valpar som vi har fött upp hade möjlighet att titta förbi, men några bor långt bort och då får man njuta av hälsningar och bilder med guldklimparna.
 

Ja till slut så fick jag tid över att ta mig an både Nala och den här smutsiga och långhåriga tjejen.
 

Efter några timmar tittade en ren och fin Debbie fram igen. Det är så underbart med en nyklippt och nybadad bedlington. Man vill bara gosa och pussa på dem för att de är så ljuvliga. Pälsen är helt fantastisk!
 

Och då kan det till och med hända att man får krypa upp i fåtöljen hos husse för en kelstund framför TV:n.
Mysigt!

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Eva » Nova 13 år!:  ”Fille hälsar grattis till Mamma Nova!”

  • Milou » Nova 13 år!:  ”Grattis Nova”

  • Eva Nilsson » Freddies stora dag!:  ”Åhh vilka fina bilder och ord om min älskling! Ja det känns fantastiskt nu när h..”

  • Maria Eklöf » Utebus!:  ”Olof hälsar att han också tycker att det är kul att leka i snön”

  • Maud Trad Sayyeda » Hej då Olof!:  ”Vilken fin bildserie... Förstår att det är lite vemodigt att de flyttar.”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln