Jullov

Vi har haft ett livligt och jättehärligt jullov med många hundar. Tindra har haft tre av sina döttrar här på besök då de behövde passning, och vi ställer så gärna upp när vi kan.
 

Dan före dopparedan kom Lovis (Smultronblommans Ballerina) till oss. Hon har blivit 9 månader nu och är full av bus och galna upptåg. Vi firade jul med barn och barnbarn. Men saknade vår äldsta son Fredrik och hans familj som tråkigt nog hade drabbats av magsjuka.
 

På juldagen kom Shanti (Smultronblommans Mississippi) som snart blir 2 år gammal. Ett riktigt litet yrväder som gärna busar runt med Debbie och Lovis.
 

Med Shanti kom förstås storasyster Aya (Smultronblommans Noblesse) som nu är 4 år. Aya har alltid sin favoritboll med sig som hon tycker så mycket om. Hon både leker och gosar med den.
 

I mellandagarna kom Debbies brorsa Skantor (Smultronblommans Tantor) och hälsade på. Det var dags för frisering av en lurvig kille.
 

En kort och lättskött frisyr fick det bli. Det är så roligt att träffa de valpar som bor nära och följa deras utveckling. Jag önskar att alla valpar som vi har fött upp hade möjlighet att titta förbi, men några bor långt bort och då får man njuta av hälsningar och bilder med guldklimparna.
 

Ja till slut så fick jag tid över att ta mig an både Nala och den här smutsiga och långhåriga tjejen.
 

Efter några timmar tittade en ren och fin Debbie fram igen. Det är så underbart med en nyklippt och nybadad bedlington. Man vill bara gosa och pussa på dem för att de är så ljuvliga. Pälsen är helt fantastisk!
 

Och då kan det till och med hända att man får krypa upp i fåtöljen hos husse för en kelstund framför TV:n.
Mysigt!

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Emily og Simon » Får vi lov att presentera!:  ”Fantastiske navn! Flott med en gjeng greske guder og gudinner! <3”

  • Emily Luthentun » Debbies ungar vidgar vyerna!:  ”Så fint å se at de vokser og nå har øynene åpne! Nydelig valper!”

  • Helle Jørstad » Här händer det grejer!:  ”Hvilke fine og artige gledesspredere! Det er du og! Takk for at du deler med oss..”

  • Eva Ekerhov » Tjockisarna!:  ”Sju hjärtegullisar❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️”

  • Kim och LE » Tre dagar gamla:  ”Så fina! Vad skönt att det gick bra. Vi och vår Selma hälsar.”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln