Pino får ett eget hem

Det blev en kort men härlig vistelse i Stockholm för Pino. Efter fyra dagar hörde en familj av sig och ville träffa honom för eventuellt köp. Vi åkte till Stockholm och träffades alla i Pinos tillfälliga hem.

Allting stämde direkt. Den nya familjen blev störtförälskade i honom och ville att han skulle bli deras guldklimp, och vi tyckte att det var en jättemysig familj. Pino fick åka med oss hem för veterinärbesiktning och i fredags var det dags för Lillplutten att flytta till sitt nya riktiga hem i Jönköping.

Puss på dig Pino!
Du kommer att få det hur bra som helst hos din alldeles egna familj.

Vi vill också tacka underbara Malin och Oscar som med stor omsorg och värme tog hand om Pino tills han fick ett "riktigt" hem. Och dessutom gjorde det möjligt för oss alla att träffas hemma hos dem för Pinos skull.
Vilken generositet!

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Helle Jørstad » Här händer det grejer!:  ”Hvilke fine og artige gledesspredere! Det er du og! Takk for at du deler med oss..”

  • Eva Ekerhov » Tjockisarna!:  ”Sju hjärtegullisar❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️”

  • Kim och LE » Tre dagar gamla:  ”Så fina! Vad skönt att det gick bra. Vi och vår Selma hälsar.”

  • Agneta och Morris » Tre dagar gamla:  ”Grattis syrran till fina valpar! Och så klart är du bästa mamman. Kram från Smul..”

  • Eva » Nova 13 år!:  ”Fille hälsar grattis till Mamma Nova!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln