Tindra och Nala är parade

Vår underbara fina Tindra har varit hos Merry cocktails kennel i några dagar på en kärleksvisit. Hon har träffat den vackra och mycket trevliga.....

SUCH Merry cocktail Derby. En riktigt härlig kille som Tindra blev väldigt förtjust i, och matte också naturligtvis. Om allt går som det ska så kommer det titta ut ett gäng valpar om nio veckor. Det ska bli mycket spännande att se vad det blir för små guldklimpar.

Nala skulle ju inte löpa förrän i april så jag blev riktigt förvånad när jag av en slump såg att hon hade börjat löpa redan nu. Eftersom Nala och Tindra löpte samtidigt så har det varit fullt upp med parningar samtidigt på två håll men jag fick till logistiken riktigt bra ändå.

Nalas stiliga kavaljer heter Joakim (Velvetys Hobart). En jättehärlig kille full av bus och med en härlig attityd. De blev kära direkt, lekte en stund och sedan var parningen gjord på en killevipp.

Det var underbart att se hur gulliga de var tillsammans. Så fina!

Ja nu är det bara att vänta och se och hoppas att allt ska gå bra. Inför den här parningen har vi tagit progesteronprov på Nala för att vara riktigt säkra på vilken dag som var bäst för parning, eftersom hon inte blev dräktig i höstas när hon parades.


Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Helle Jørstad » Här händer det grejer!:  ”Hvilke fine og artige gledesspredere! Det er du og! Takk for at du deler med oss..”

  • Eva Ekerhov » Tjockisarna!:  ”Sju hjärtegullisar❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️”

  • Kim och LE » Tre dagar gamla:  ”Så fina! Vad skönt att det gick bra. Vi och vår Selma hälsar.”

  • Agneta och Morris » Tre dagar gamla:  ”Grattis syrran till fina valpar! Och så klart är du bästa mamman. Kram från Smul..”

  • Eva » Nova 13 år!:  ”Fille hälsar grattis till Mamma Nova!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln