Tindra och Nala är parade

Vår underbara fina Tindra har varit hos Merry cocktails kennel i några dagar på en kärleksvisit. Hon har träffat den vackra och mycket trevliga.....

SUCH Merry cocktail Derby. En riktigt härlig kille som Tindra blev väldigt förtjust i, och matte också naturligtvis. Om allt går som det ska så kommer det titta ut ett gäng valpar om nio veckor. Det ska bli mycket spännande att se vad det blir för små guldklimpar.

Nala skulle ju inte löpa förrän i april så jag blev riktigt förvånad när jag av en slump såg att hon hade börjat löpa redan nu. Eftersom Nala och Tindra löpte samtidigt så har det varit fullt upp med parningar samtidigt på två håll men jag fick till logistiken riktigt bra ändå.

Nalas stiliga kavaljer heter Joakim (Velvetys Hobart). En jättehärlig kille full av bus och med en härlig attityd. De blev kära direkt, lekte en stund och sedan var parningen gjord på en killevipp.

Det var underbart att se hur gulliga de var tillsammans. Så fina!

Ja nu är det bara att vänta och se och hoppas att allt ska gå bra. Inför den här parningen har vi tagit progesteronprov på Nala för att vara riktigt säkra på vilken dag som var bäst för parning, eftersom hon inte blev dräktig i höstas när hon parades.


Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Eva Nilsson » Freddies stora dag!:  ”Åhh vilka fina bilder och ord om min älskling! Ja det känns fantastiskt nu när h..”

  • Maria Eklöf » Utebus!:  ”Olof hälsar att han också tycker att det är kul att leka i snön”

  • Maud Trad Sayyeda » Hej då Olof!:  ”Vilken fin bildserie... Förstår att det är lite vemodigt att de flyttar.”

  • Maria Eklöf » Full rulle!:  ”De är så härliga! Tiden har gått så snabbt och de utvecklas från dag till dag. K..”

  • Maria Eklöf » Dags för valphage:  ”Oj vad snabbt de utvecklas! Så fina och så roligt att följa deras utveckling”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln