Shantis jullov

Tindras dotter Shanti (Smultronblommans Mississippi) bor hos oss eftersom hennes matte är bortrest. Hon är 10 månader gammal nu och hur söt som helst. Ett riktigt litet charmtroll.

Nala och Shanti leker jättemycket både inne och ute, de har väldigt roligt tillsammans. Mamma Tindra är inte alls sugen på att leka med sin dotter men Nala är så snäll och lekfull. Hon tycker nog att det är riktigt roligt med en lekkompis.

Idag har det verkligen varit full rulle här inne. Det är ju otroligt tråkigt väder och dagarna är väldigt korta, mörkret kryper på fort nu. Men vad gör väl det när man har en massa leksaker, en kompis och gott om utrymme att springa på, även om matte tycker att det går lite väl häftigt till ibland.

-Den är min, jag tog den först!

-Nu kommer jag och tar den.

-Det är min sa jag ju!

-Haha jag fick den!

-Oj vad trött man blir av att busa, nu måste jag nog vila en liten, liten stund i alla fall.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Eva » Nova 13 år!:  ”Fille hälsar grattis till Mamma Nova!”

  • Milou » Nova 13 år!:  ”Grattis Nova”

  • Eva Nilsson » Freddies stora dag!:  ”Åhh vilka fina bilder och ord om min älskling! Ja det känns fantastiskt nu när h..”

  • Maria Eklöf » Utebus!:  ”Olof hälsar att han också tycker att det är kul att leka i snön”

  • Maud Trad Sayyeda » Hej då Olof!:  ”Vilken fin bildserie... Förstår att det är lite vemodigt att de flyttar.”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln