Vår älskade Jessie har somnat in

Så kom den dagen som vi trodde var längre bort än så här, vår älskade Jessie orkade inte längre. Allting har gått väldigt fort. Hon har varit hängig i ett par dagar och inte riktigt sig lik. Igår kväll fick Jessie det jobbigt med andningen, det var tungt och hon var orolig. Hon vankade av och an och hade svårt att komma till ro. Jag bäddade åt henne bredvid min säng till natten men varken Jessie eller jag fick någon sömn. Hon ville inte gärna lägga sig ner, det var väl tungt att andas då. Jag låg och lyssnade till varje andetag, vi var uppe och drack vatten och vi var ute och kissade. Natten gick och när morgonen kom fick vi komma till veterinären på Strängnäs djurklinik direkt. Där kunde de konstatera det som jag befarade att Jessies hjärta sviktade ordentligt och orkade inte pumpa normalt. Det fanns inget annat som vi kunde göra för henne än att låta henne somna in. Jessie hade både husse och matte vid sin sida och allt var väldigt lugnt och fint.

Älskade Jessie det är så otroligt tomt här hemma utan dig, vi saknar dig. Tårarna vill aldrig ta slut. Ha det så bra uppe i himlen nu hos Cayenne och alla de andra hundarna.
 

Etiketter: jessie

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Emily Luthentun » Debbies ungar vidgar vyerna!:  ”Så fint å se at de vokser og nå har øynene åpne! Nydelig valper!”

  • Helle Jørstad » Här händer det grejer!:  ”Hvilke fine og artige gledesspredere! Det er du og! Takk for at du deler med oss..”

  • Eva Ekerhov » Tjockisarna!:  ”Sju hjärtegullisar❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️”

  • Kim och LE » Tre dagar gamla:  ”Så fina! Vad skönt att det gick bra. Vi och vår Selma hälsar.”

  • Agneta och Morris » Tre dagar gamla:  ”Grattis syrran till fina valpar! Och så klart är du bästa mamman. Kram från Smul..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln