Vår älskade Jessie har somnat in

Så kom den dagen som vi trodde var längre bort än så här, vår älskade Jessie orkade inte längre. Allting har gått väldigt fort. Hon har varit hängig i ett par dagar och inte riktigt sig lik. Igår kväll fick Jessie det jobbigt med andningen, det var tungt och hon var orolig. Hon vankade av och an och hade svårt att komma till ro. Jag bäddade åt henne bredvid min säng till natten men varken Jessie eller jag fick någon sömn. Hon ville inte gärna lägga sig ner, det var väl tungt att andas då. Jag låg och lyssnade till varje andetag, vi var uppe och drack vatten och vi var ute och kissade. Natten gick och när morgonen kom fick vi komma till veterinären på Strängnäs djurklinik direkt. Där kunde de konstatera det som jag befarade att Jessies hjärta sviktade ordentligt och orkade inte pumpa normalt. Det fanns inget annat som vi kunde göra för henne än att låta henne somna in. Jessie hade både husse och matte vid sin sida och allt var väldigt lugnt och fint.

Älskade Jessie det är så otroligt tomt här hemma utan dig, vi saknar dig. Tårarna vill aldrig ta slut. Ha det så bra uppe i himlen nu hos Cayenne och alla de andra hundarna.
 

Etiketter: jessie

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Maud Trad Sayyeda » En vecka...:  ”Vad runda och goa de ser ut. Harmoniskt...”

  • Maria Eklöf » Valparna har kommit!:  ”Vad spännande att läsa om valpningen! Vad duktig Debbie är! Vilka fina valpar Gr..”

  • Milou » Hipp hipp hurraaa!:  ”Stort tack! Har firat med ett grisöra och leken ”springa snabbt med okänd frusen..”

  • Lina » Hipp hipp hurraaa!:  ”Elvis tackar för gratulationerna! Själv var han mycket konfunderad när han skull..”

  • Ylva » Får vi lov att presentera...:  ”Grattis till denna ljuvliga skatt ❤️ Ylva & Herta”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln