En kärleksförklaring

Jessie hur ska jag kunna beskriva med bara ord hur mycket du har betytt för mig? Det känns overkligt att du inte längre finns hos oss, speciellt eftersom jag inte hade möjlighet att vara där och säga farväl när du somnade in.

Du var inte bara en hund, du var en mycket kärleksfull vän till mig och tillsammans har vi åstadkommit så mycket. Din bästa egenskap måste vara att du alltid fanns där, var man ledsen så tröstade du, ville man ha någon att gosa med så fanns du där och ville man ha någon att göra något roligt med så fanns du där. Jag har aldrig träffat en hund med så mycket vilja och driv som du hade.
 

Många timmar har du och jag spenderat ute på tomten med ett hemmabyggt slalom och ett hemmabyggt hopphinder. Trots att vi bara hade två hinder så tröttnade du aldrig utan du tyckte snarare att det blev roligare och roligare för varje gång vi tränade. Varje gång jag plockade fram din favoritleksak och godis visste du vad som väntade och lyckan visste inga gränser. Det är väldigt lätt att bli förälskad i någon som är så otroligt tacksam som du var.
 

Vi nådde en hel del framgång på agilityplanen men det var inte det som var belöningen för mig. Att jag fått äran att träna och tävla med en så fantastisk fin vän har för mig varit hela belöningen, att fått sett lyckan i dina ögon när du rusade fram på planen. När man tränat så mycket tillsammans som du och jag har så får man ett särskilt band till varandra, vi kände varandra utantill och det blev väldigt sällan missförstånd.
 

Jag är för din skull glad att ditt insjuknande gick snabbt och att du slapp lida en längre tid. Jag sörjer dock enormt att jag inte fick chansen att säga farväl till dig. Jag hoppas ändå att du förstår exakt hur mycket du betytt för mig och hur gränslöst mycket jag älskade dig. Jag hoppas du fått ro nu och att du befinner någonstans där du kan köra slalom hela dagarna och visa för dina kompisar hur det ska gå till. Det är så jag kommer minnas dig, en lycklig hund som skällande springer genom slalomhindret om och om igen.

Marie-Helene

 

Etiketter: jessie

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Eva Nilsson » Freddies stora dag!:  ”Åhh vilka fina bilder och ord om min älskling! Ja det känns fantastiskt nu när h..”

  • Maria Eklöf » Utebus!:  ”Olof hälsar att han också tycker att det är kul att leka i snön”

  • Maud Trad Sayyeda » Hej då Olof!:  ”Vilken fin bildserie... Förstår att det är lite vemodigt att de flyttar.”

  • Maria Eklöf » Full rulle!:  ”De är så härliga! Tiden har gått så snabbt och de utvecklas från dag till dag. K..”

  • Maria Eklöf » Dags för valphage:  ”Oj vad snabbt de utvecklas! Så fina och så roligt att följa deras utveckling”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln