Happy flyttar

Idag har vår lilla Happy (Smultronblommans Georgia) flyttat till sin nya familj. Det har visat sig att Happy har en nos som alltid är torr och när vi var hos veterinären (en hudspecialist) så fick hon diagnosen
Juvenil hyperkeratos. Eftersom det kan vara ärftligt så var det en självklarhet för oss att Happy inte ska bli avelstik. Vi bestämde oss för att hitta ett nytt bra hem till henne som ville ta hand om en pigg och glad tjej på sju månader.

Att Happy har en torr nos är absolut inget som bekymrar henne. Det är inget som hon märker av och luktsinnet är det inget fel på. Den behöver smörjas en gång om dagen, det är allt.

Nu har Happy fått en jättehärlig familj där hon kommer att få det toppenbra, det är jag alldeles övertygad om. Dessutom bor de i Åkers Styckebruk, en dryg mil från oss, så vi kommer nog att ses regelbundet.

Hej då vårt lilla yrväder, vi kommer att sakna dig och din underbara energi massor. Alltid positiv och glad med en ständigt viftande svans. Nu får du sprida glädje hos din nya familj.

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Eva » Nova 13 år!:  ”Fille hälsar grattis till Mamma Nova!”

  • Milou » Nova 13 år!:  ”Grattis Nova”

  • Eva Nilsson » Freddies stora dag!:  ”Åhh vilka fina bilder och ord om min älskling! Ja det känns fantastiskt nu när h..”

  • Maria Eklöf » Utebus!:  ”Olof hälsar att han också tycker att det är kul att leka i snön”

  • Maud Trad Sayyeda » Hej då Olof!:  ”Vilken fin bildserie... Förstår att det är lite vemodigt att de flyttar.”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln