Happy flyttar

Idag har vår lilla Happy (Smultronblommans Georgia) flyttat till sin nya familj. Det har visat sig att Happy har en nos som alltid är torr och när vi var hos veterinären (en hudspecialist) så fick hon diagnosen
Juvenil hyperkeratos. Eftersom det kan vara ärftligt så var det en självklarhet för oss att Happy inte ska bli avelstik. Vi bestämde oss för att hitta ett nytt bra hem till henne som ville ta hand om en pigg och glad tjej på sju månader.

Att Happy har en torr nos är absolut inget som bekymrar henne. Det är inget som hon märker av och luktsinnet är det inget fel på. Den behöver smörjas en gång om dagen, det är allt.

Nu har Happy fått en jättehärlig familj där hon kommer att få det toppenbra, det är jag alldeles övertygad om. Dessutom bor de i Åkers Styckebruk, en dryg mil från oss, så vi kommer nog att ses regelbundet.

Hej då vårt lilla yrväder, vi kommer att sakna dig och din underbara energi massor. Alltid positiv och glad med en ständigt viftande svans. Nu får du sprida glädje hos din nya familj.

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Helle Jørstad » Här händer det grejer!:  ”Hvilke fine og artige gledesspredere! Det er du og! Takk for at du deler med oss..”

  • Eva Ekerhov » Tjockisarna!:  ”Sju hjärtegullisar❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️”

  • Kim och LE » Tre dagar gamla:  ”Så fina! Vad skönt att det gick bra. Vi och vår Selma hälsar.”

  • Agneta och Morris » Tre dagar gamla:  ”Grattis syrran till fina valpar! Och så klart är du bästa mamman. Kram från Smul..”

  • Eva » Nova 13 år!:  ”Fille hälsar grattis till Mamma Nova!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln