Phoebe behöver ett nytt hem

Vi söker ett nytt hem till världens gulligaste Phoebe. Hon är 3 ½ år gammal och helt okomplicerad. En oerhört snäll och glad tjej som älskar alla, både djur och människor. Hon har en otroligt positiv attityd och är alltid glad. 

Phoebe gillar att hänga med på det mesta och är grundtränad i agility som hon tycker är jätteroligt. Hon tycker också om att bara sitta i knät och vara nära och gosa.

 

Phoebe har ett litet bekymmer och det är allergi mot kvalster. Den är nu under kontroll och behöver lite förebyggande omvårdnad en gång i veckan.

Anledningen till att vi vill omplacera Phoebe är att hennes matte

Marie-helene fick en liten Adrian för fyra månader sedan och hon känner nu att det är svårt att vara mamma på heltid och ha två hundar, då också Nova bor hos henne. 

 

Marie-Helene tycker att Phoebe behöver någon som har tid att engagera sig och ge henne den stimulans som hon behöver för att vara harmonisk. Känner du att det låter intressant att ta hand om denna underbara tjej på heltid hör av dig till oss på Smultronblomman eller direkt till 

Marie-Helene 016-2004455, 070-4071688

 

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Emily Luthentun » Debbies ungar vidgar vyerna!:  ”Så fint å se at de vokser og nå har øynene åpne! Nydelig valper!”

  • Helle Jørstad » Här händer det grejer!:  ”Hvilke fine og artige gledesspredere! Det er du og! Takk for at du deler med oss..”

  • Eva Ekerhov » Tjockisarna!:  ”Sju hjärtegullisar❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️”

  • Kim och LE » Tre dagar gamla:  ”Så fina! Vad skönt att det gick bra. Vi och vår Selma hälsar.”

  • Agneta och Morris » Tre dagar gamla:  ”Grattis syrran till fina valpar! Och så klart är du bästa mamman. Kram från Smul..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln