Novas valpar 12 dagar

Nova och hennes valpar har inte fått så mycket plats i bloggen när Tindra råkade så illa ut. Men nu när lugnet har lagt sig här hemma så finns det tid att uppdatera igen. Nova är en fantastiskt duktig mamma som sköter om sina små på bästa sätt. Hon blev bekymrad när Tindra inte var hemma hos sina valpar och gick ofta in till dem för att "kolla läget". Nova och Tindra har sina valpar i var sitt rum alldeles intill varandra så det är klart att hon undrade vad som hade hänt.

Nu när allt börjar ordna upp sig så kan hon slappna av igen. Fortfarande är det äta och sova som gäller för bedlingtonvalparna. Och det gör det kan jag lova, viktkurvan pekar rejält uppåt. De är så tjocka och fina, precis som de ska vara.

Oj vad det "tuttas"

Zzzzzzzz....

Sovställningarna varierar.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Eva » Nova 13 år!:  ”Fille hälsar grattis till Mamma Nova!”

  • Milou » Nova 13 år!:  ”Grattis Nova”

  • Eva Nilsson » Freddies stora dag!:  ”Åhh vilka fina bilder och ord om min älskling! Ja det känns fantastiskt nu när h..”

  • Maria Eklöf » Utebus!:  ”Olof hälsar att han också tycker att det är kul att leka i snön”

  • Maud Trad Sayyeda » Hej då Olof!:  ”Vilken fin bildserie... Förstår att det är lite vemodigt att de flyttar.”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln