Novas valpar 12 dagar

Nova och hennes valpar har inte fått så mycket plats i bloggen när Tindra råkade så illa ut. Men nu när lugnet har lagt sig här hemma så finns det tid att uppdatera igen. Nova är en fantastiskt duktig mamma som sköter om sina små på bästa sätt. Hon blev bekymrad när Tindra inte var hemma hos sina valpar och gick ofta in till dem för att "kolla läget". Nova och Tindra har sina valpar i var sitt rum alldeles intill varandra så det är klart att hon undrade vad som hade hänt.

Nu när allt börjar ordna upp sig så kan hon slappna av igen. Fortfarande är det äta och sova som gäller för bedlingtonvalparna. Och det gör det kan jag lova, viktkurvan pekar rejält uppåt. De är så tjocka och fina, precis som de ska vara.

Oj vad det "tuttas"

Zzzzzzzz....

Sovställningarna varierar.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Helle Jørstad » Här händer det grejer!:  ”Hvilke fine og artige gledesspredere! Det er du og! Takk for at du deler med oss..”

  • Eva Ekerhov » Tjockisarna!:  ”Sju hjärtegullisar❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️”

  • Kim och LE » Tre dagar gamla:  ”Så fina! Vad skönt att det gick bra. Vi och vår Selma hälsar.”

  • Agneta och Morris » Tre dagar gamla:  ”Grattis syrran till fina valpar! Och så klart är du bästa mamman. Kram från Smul..”

  • Eva » Nova 13 år!:  ”Fille hälsar grattis till Mamma Nova!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln