Jippi!!

Efter en regnig dag på agilitytävling här i Strängnäs är vi jättenöjda trots lervälling. Nala gjorde officiell tävlingsdebut och var jätteduktig trots att hon blev diskad i båda loppen. I agilityklassen gjorde hon en superfin start och tog som fjärde hinder slalom helt perfekt. Sedan sprang hon upp på sitt favorithinder som stod där (A-hindret) och blev diskad eftersom det inte var rätt hinder. Efter det blev hon bajsnödig och satte sig där hon tyckte att det var lägligt, mycket pinsamt. Jag tog Nala under armen och klev av banan.

 

När det var dags för hoppklassen var det väldigt blött och lerigt. Nala gillar inte riktigt de väderleksförhållanden som vi hade idag  så hon var ganska försiktig och fick aldrig upp farten ordentligt. Men hon kämpade sig tappert igenom banan ändå påhejad av mig. Det slutade med disk här också. När hon inte ville ta slalom struntade vi i det och gick vidare.

Men hjälten idag heter Tindra. Hon är så himla duktig och oj vad hon tycker att det är roligt på banan. I agilityklassen gick hon felfritt och trots en vurpa i leran klarade hon referenstiden och blev 2:a. Hon fick också sin första "pinne".

 

I hoppklassen körde hon järnet, blev felfri även där och placerade sig som 2:a där också. En "pinne" till utdelades till Tindra. Gissa om vi var glada!!

 

Hon har nu fått sina första pinnar och tre i vardera hopp- och agilityklass måste man ha innan man flyttas upp till klass 2.

Etiketter: nala agility tindra

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Eva » Nova 13 år!:  ”Fille hälsar grattis till Mamma Nova!”

  • Milou » Nova 13 år!:  ”Grattis Nova”

  • Eva Nilsson » Freddies stora dag!:  ”Åhh vilka fina bilder och ord om min älskling! Ja det känns fantastiskt nu när h..”

  • Maria Eklöf » Utebus!:  ”Olof hälsar att han också tycker att det är kul att leka i snön”

  • Maud Trad Sayyeda » Hej då Olof!:  ”Vilken fin bildserie... Förstår att det är lite vemodigt att de flyttar.”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln