Prosit och Raffe

I veckan som har gått har vi undersökt mamma Selma, Prosit och Raffe (Blyger). Tyvärr så visade det sig att Prosit och Raffe har samma hjärtfel som sina syskon. Det innebär att alla åtta valpar har drabbats av denna hemska sjukdom DCM. Fortfarande är det helt ofattbart och en gåta att det har blivit så här. Ingen vet varför, forskning och analys pågår. Vi väntar på svar från obduktionerna och alla blodprover.

 

Selmas hjärta såg friskt ut. Men det hela är mycket, mycket ledsamt. Alla valpköpare är helt fantastiska. Mycket förstående och kloka trots att de har drabbats så fruktansvärt hårt.

 

Vi gläds nu åt varje dag som vi får tillsammans med dessa underbara individer, ingen vet om det blir en månad eller fem år.

Vi tänker också mycket på Trottes (Tokers) och Trickos (Trötters) husse och matte vars Älsklingar är tillsammans med Glader i himlen nu. Många kramar till er.

Etiketter: cockerkull 111021

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Helle Jørstad » Här händer det grejer!:  ”Hvilke fine og artige gledesspredere! Det er du og! Takk for at du deler med oss..”

  • Eva Ekerhov » Tjockisarna!:  ”Sju hjärtegullisar❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️”

  • Kim och LE » Tre dagar gamla:  ”Så fina! Vad skönt att det gick bra. Vi och vår Selma hälsar.”

  • Agneta och Morris » Tre dagar gamla:  ”Grattis syrran till fina valpar! Och så klart är du bästa mamman. Kram från Smul..”

  • Eva » Nova 13 år!:  ”Fille hälsar grattis till Mamma Nova!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln