Hundmässan i Stockholm

I helgen var det dags för årets största hundutställning och mässa på Älvsjömässan i Stockholm. Det är lika roligt varje år att träffa så mycket hundmänniskor, se många vackra hundar och ta del av allt utbud av försäljning och uppvisningar. En riktig hundhelg med andra ord.

Nala och jag var på plats tidigt på morgonen för att hinna förbereda och klippa det sista av Nalas frisyr så att hon skulle bli riktigt tjusig när hon skulle in i utställningsringen.

Nala är 14 månader nu och tävlar i juniorklass. Det var två tikar till som deltog i juniorklassen. Nala var jätteduktig och tyckte att det var kul att visa upp sig. Domaren Birgitta Hasselgren tyckte att Nala var riktigt fin, hon placerade henne på 2:a plats med ett CK.

Nala i full fart runt i ringen.

Sedan när det var dags att utse bästa tik placerade sig Nala på 2:a plats där också och slog två championtikar. Vi blev så glada.

Vackra Nala!

Den som tog hem segern och blev den vackraste Bedlingtonterriern var Nalas pappa Oliver (CH Isotop´s Sprite). Det var skoj. Grattis Malin!!

 

När utställningen var avklarad så åt vi julbord i knytisvariant i Bedlingtonklubben, mycket gott och trevligt. Sedan stod jag i vår rasmonter och pratade bedlington med intresserade människor som stannade till, klappade våra hundar och ställde frågor. Det är jätteroligt att få prata om rasen och berätta hur härliga dessa hundar är. Under dagen var det otroligt mycket människor på mässan. Det var verkligen full snurr,  framåt eftermiddagen var både Nala och jag ganska trötta när vi åkte hemåt men väldigt glada och nöjda med dagen.

Etiketter: nala utställning

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Emily Luthentun » Debbies ungar vidgar vyerna!:  ”Så fint å se at de vokser og nå har øynene åpne! Nydelig valper!”

  • Helle Jørstad » Här händer det grejer!:  ”Hvilke fine og artige gledesspredere! Det er du og! Takk for at du deler med oss..”

  • Eva Ekerhov » Tjockisarna!:  ”Sju hjärtegullisar❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️”

  • Kim och LE » Tre dagar gamla:  ”Så fina! Vad skönt att det gick bra. Vi och vår Selma hälsar.”

  • Agneta och Morris » Tre dagar gamla:  ”Grattis syrran till fina valpar! Och så klart är du bästa mamman. Kram från Smul..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln