Selma har blivit mamma

Ja vi behövde inte räkna så värst många dagar. I natt var Selma väldigt orolig. Hon bäddade och stökade runt i valplådan och skulle ut och kissa titt som tätt. Vi förberedde oss för valpning och i morse ville hon inte ha frukost utan bara ligga i valplådan. Selmas värkar satte igång ordentligt under förmiddagen och 16.00 krystade hon ut den första valpen. Sedan kämpade hon på under kvällen och 20.00 kom nr 8. Nästan en timme senare när vi trodde att allt var frid och fröjd så kom nr 9, men den var livlös och gick inte att rädda tyvärr.

Men nu har Selma fullt upp med 7 pojkar och en flicka.

Tiken är blue roan och pojkarna har färgfördelning fyra orange roan och tre blue roan.

Alla valpar är jättefina. En av hanarna är liten och svag men han kämpar på än så länge. Selma är superduktig som mamma och har varit en fantastisk kämpe idag. Hon pysslar om sina små jättefint, men nu är hon trött och vilar en stund.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Emily Luthentun » Debbies ungar vidgar vyerna!:  ”Så fint å se at de vokser og nå har øynene åpne! Nydelig valper!”

  • Helle Jørstad » Här händer det grejer!:  ”Hvilke fine og artige gledesspredere! Det er du og! Takk for at du deler med oss..”

  • Eva Ekerhov » Tjockisarna!:  ”Sju hjärtegullisar❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️”

  • Kim och LE » Tre dagar gamla:  ”Så fina! Vad skönt att det gick bra. Vi och vår Selma hälsar.”

  • Agneta och Morris » Tre dagar gamla:  ”Grattis syrran till fina valpar! Och så klart är du bästa mamman. Kram från Smul..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln