Selma har blivit mamma

Ja vi behövde inte räkna så värst många dagar. I natt var Selma väldigt orolig. Hon bäddade och stökade runt i valplådan och skulle ut och kissa titt som tätt. Vi förberedde oss för valpning och i morse ville hon inte ha frukost utan bara ligga i valplådan. Selmas värkar satte igång ordentligt under förmiddagen och 16.00 krystade hon ut den första valpen. Sedan kämpade hon på under kvällen och 20.00 kom nr 8. Nästan en timme senare när vi trodde att allt var frid och fröjd så kom nr 9, men den var livlös och gick inte att rädda tyvärr.

Men nu har Selma fullt upp med 7 pojkar och en flicka.

Tiken är blue roan och pojkarna har färgfördelning fyra orange roan och tre blue roan.

Alla valpar är jättefina. En av hanarna är liten och svag men han kämpar på än så länge. Selma är superduktig som mamma och har varit en fantastisk kämpe idag. Hon pysslar om sina små jättefint, men nu är hon trött och vilar en stund.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Eva » Nova 13 år!:  ”Fille hälsar grattis till Mamma Nova!”

  • Milou » Nova 13 år!:  ”Grattis Nova”

  • Eva Nilsson » Freddies stora dag!:  ”Åhh vilka fina bilder och ord om min älskling! Ja det känns fantastiskt nu när h..”

  • Maria Eklöf » Utebus!:  ”Olof hälsar att han också tycker att det är kul att leka i snön”

  • Maud Trad Sayyeda » Hej då Olof!:  ”Vilken fin bildserie... Förstår att det är lite vemodigt att de flyttar.”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln