Nala tar revansch i Sollentuna

I början på mars gjorde Nala sin utställningsdebut i Sollentuna Rackethall. Hon tyckte då att det var väldigt läskigt och konstigt och hade inte alls någon lust att röra på sig över huvud taget. Läs om den här >>

I lördags var Nala och jag tillbaka i samma hall. Det är fantastiskt att se denna lilla tjej utvecklas och ta för sig. Hon travar nu runt i utställningsringen som om det var den självklaraste sak i världen. Och det ser ut som att hon har riktigt roligt.

Bilden är från i somras eftersom vi inte hade någon kamera med oss.

 

Nala tävlade i juniorklassen och det var ytterligare en tik i hennes klass. Nala kom 2:a, fick Exellent och ett CK. Sedan var hon med och tävlade om Bästa Tik. Det var sju tikar som deltog och Nala bjöd på sin bästa sida och ett underbart steg. Hon placerade sig på 2:a plats och slog därmed bl a två championtikar. Vi blev såå glada och stolta.

 

Domare var Martin Philips (Storbritannien).

Nalas kritik löd så här: Good quality youngster. Pleasly all over. Attractive head. Good size and shape of eyes. Good front assembly and ribbing. Topline good. Strong quarters. Moved well.

Etiketter: nala utställning

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Eva » Nova 13 år!:  ”Fille hälsar grattis till Mamma Nova!”

  • Milou » Nova 13 år!:  ”Grattis Nova”

  • Eva Nilsson » Freddies stora dag!:  ”Åhh vilka fina bilder och ord om min älskling! Ja det känns fantastiskt nu när h..”

  • Maria Eklöf » Utebus!:  ”Olof hälsar att han också tycker att det är kul att leka i snön”

  • Maud Trad Sayyeda » Hej då Olof!:  ”Vilken fin bildserie... Förstår att det är lite vemodigt att de flyttar.”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln