Välkomna till vår nya blogg

Välkomna till vår nya blogg, som till skillnad från den gamla är integrerad med vår hemsida.

I samband med att vi fräschade upp vår hemsida valde vi också att göra den här förändringen, men innehållsmässigt kommer det att fungera precis som tidigare. Det är i bloggen vi publicerar våra nyheter, det är i bloggen vi ständigt bjuder på mängder av nya och härliga bilder på våra hundar, det är i bloggen vi skriver om utställnings- och agilityresultat och så vidare.

 

Dessutom kommer vi också att använda vår nya sida på Facebook för snabba uppdateringar. Om du inte redan gjort det, är det hög tid att gå in på Smultronblommans Facebooksida och glöm inte att gilla den. Du hittar sidan här >>

 

Vill du besöka vår gamla blogg, där alla gamla underbara inlägg och bilder ligger kvar, så finns det en länk här till höger men även bland våra övriga länkar.

 

Det är alltid lika roligt med feedback och lämna gärna en kommentar här i bloggen, i vår gästbok eller på vår Facebooksida.

Etiketter: hemsidan

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Helle Jørstad » Här händer det grejer!:  ”Hvilke fine og artige gledesspredere! Det er du og! Takk for at du deler med oss..”

  • Eva Ekerhov » Tjockisarna!:  ”Sju hjärtegullisar❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️”

  • Kim och LE » Tre dagar gamla:  ”Så fina! Vad skönt att det gick bra. Vi och vår Selma hälsar.”

  • Agneta och Morris » Tre dagar gamla:  ”Grattis syrran till fina valpar! Och så klart är du bästa mamman. Kram från Smul..”

  • Eva » Nova 13 år!:  ”Fille hälsar grattis till Mamma Nova!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln